Nytårskur
GODT NYTÅR 2018
Alle var i festligt humør, og der var en flot tilslutning til GPC´s tilbagevendende Nytårskur - den 28. i rækken.

​Efter et godt spil petanque i strålende sol kom flere til, og 25 medlemmer hyggede sig herefter med champagne, laks og brie. Dejlig tradition.

Godt nytår 2017

Ikke blot er Kate dygtig til at lave kransekager - tak for det! Hun vandt også 2017 første turnering.

​Stemningen var fin på denne 2. søndag i det nye år, hvor 23 GPCér var kommet til Nytårskur.

Hassan havde arrangeret en lille turnering, som for første gang i GPCs historie blev planlagt på PC - stor sucesses, hvor resultaterne løbende blev opdateret, og hvor ingen fik samme makker to gange i træk:-)

Inden kampene gik i gang, oplyste Hassan, at der var præmie til nr. et og nr. otte.

Kate vandt alle sine kampe og Ruth og Klavs blev begge nr. otte - 2017 fik sine første vindere, og vi kunne sætte os til bordet og spise laks og drikke champagne.

​GODT NYTÅR 2016

Ruth og Klavs gik benhårdt efter ottepladsen, og måtte dele den med lige mange poient.
wink