Hvor spiller vi?
gentoftepetanque@hotmail.com 27-02-2018
Ring gerne på 5050 9634

Gentofte Petanque Club har slået sig ned på selve Gentofte Sportspark med egne hyggelige baner m/lysanlæg og et flot nyt klubhus.

Her mødes medlemmerne 2 gange om ugen til fælles spil og træning - og ikke mindst socialt samvær og hygge.
Udover spil på egne baner, deltager vi også i Dansk Petanque Forbunds officielle turneringer for hold, samt i div. andre invitationsturneringer udi det ganske land, hvor vi gerne drager af sted i samlet flok.

GPC mønstre spillere på alle niveauer, lige fra nybegyndere til meget erfarne/dygtige, så man kan altid finde spillere på ens eget niveau.

Vores medlemmer kommer primært fra Gentofte, men kommuner som Lyngby, Virum, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og København er også fint repræsenteret i GPC.

Traditioner har vi mange af lige fra sæsonstart med frokost/spil til klubmesterskaber, månedlig turneringer (Høj Hat), afvikling af aften/natturneringer, sæsonafslutning og julefrokoster m.m.m. - så man behøver bestemt ikke kede sig i GPC - og det gør vi heller ikke.

Vil du vide mere om os?
Så kig denne hjemmeside igennem......eller bedre: KIG FORBI