2017 Høj Hat vinder 27-11-2017
Nr. 1  Hassan

Nr. 2  Ken

​Nr. 3  Finn
​Så nåede vi til årets højdepunkt, og årets Høj Hat vinder kunne afsløres og hyldes.

Sidste års vinder Finn holdt en fin og humorristisk tale til Hassan, og den tradionelle GRIS - der var fyldt med dejlige julegodter og vist også en enkelt flaske - blev overrakt.
Hassan har spillet suverænt hele sæsonen og til trods for, at han var ude og rejse en enkelt onsdag i oktober, blev han årets vinder.

​Stort TILLYKKE fra hele GPC, hvor alle har kæmpet for at få fat i GRISEN til jul.
2017 julefrokosten blev traditionen tro afholdt samme dag, som Høj Hat vinderen fik overrakt sin velfortjente præmie.

Vejret var tørt, tåget og meeeeget koldt, så glöggen gjorde ekstra godt i maverne sammen med æbleskiverne.

​Vivi havde lavet et lille jule-forhindrings-spil, hvor man både skulle stå på èt ben og kaste, lukke øjnene og kaste, og til sidst kaste med den forkerte hånd - ikke nemt men sjovt.
Ken overvandt alle forhindringerne, og vandt et stor glas med slik. Inger og Søren blev hhv. to og tre.

​"Damerne" havde (igen) i år pyntet, købt ind og afviklet julefrokosten. Ulrik takkede pænt for indsatsen, og så gik man ellers i gang med sild, smørrebrød (luxus), ost, øl og snaps.

​Den store skrabekalender, hvor man med lidt held kan vinde 2 mill. kr., gik til Hassan der vandt bankospillet. Som den gode kasserer Hassan er, ser GPC frem til et lille afkast, hvis heldet skulle være ude.
angelwink
Julefrokost 2016 09-01-2017
Hver fugl synger med sit næb.
​Juleafslutningen i GPC blev en dejllig dag med godt humør og dejlig mad og drikke.
  • Drillenissen kom igen i år og forstyrrede det gode petanquespil.
  • Klubhuset og bordene var pyntet på smukkeste vis, og med de smukkeste ting i gran, flet og lys.
  • Bankospillet blev som sædvanlig lidt kaotisk
  • ​Else vandt Anden
  • Alt var som traditionen nu engang foreskriver TAK for det!
  • Hassan vandt Nissespillet, og Hans blev en sikker nr. 2.
  • Klavs vandt Gæt en vægt.
Vivi, Jette, Nina, Ulrik var tovholdere - tak for jeres ukuelige hjælp igen i årangel

Julepetanque 2016 06-12-2016
Klik på billederne for størrer format.
Hassan blev nr. 1 i Nissespillet Hans en flot nr. 2 i Nissespillet Jette og Klavs i festligt humør Petanque:-)