Klubmestre

Ken og Freddy Nr. 2

Kim og Brian Nr. 3

Gudrun og Finn
Søndag 6. oktober 2019 afholdtes GPC´s klubmesterskab i double, hvor 10 hold var tilmeldt.
Der blev spillet i to puljer med fem hold i hver pulje, og alle spillede mod alle i hhv. A puljen (hjerter) og B puljen (klør). Efter en lang formiddag - og noget af eftermiddagen - var der fundet vindere fra begge puljer. Herefter kunne de sidste fire hold dyste om de første pladser.
Finalen blev spillet af Ken/Freddy mod Kim/Brian, og seminfinalen Gudrun/Finn mod Ulrik/Tove.

Efter en lang - men ualmindelig smuk oktobersøndag med højt solskin - kunne Ken og Freddy kalde sig klubmestre.

Tak til alle medlemmerne der gjorde dagen til en fin og hyggelig mesterskabsdag (særlig tak til Hans HH!), og tak for at så mange medlemmer blev og fulgte de spændende kampe som publikum.
Singlemesterskab 2019 07-10-2019
.
Skrevet af Thomas T.

Single mester blev Thomas T, som var den eneste som vandt alle hans 6 kampe. Ken, heldigvis for Thomas og de andre, spillede ikke og påtog sig rollen som spille- tilrettelægger/dommer. Kæmpe tak til ham.
Finalen mellem Thomas T og Käthe blev afgjort med sidste kugler med Thomas T som den heldige vinder, og på samme måde endte kampen om 3. pladsen mellem Ole og Søren med Ole som vinder.
Sommeren var kommet til Gentofte og efter mesterskabet satte Ken alle de tilbageværende på plads med hans overlegne spil.

p.s. det vedhæftede  billede er taget af Ken.

Klubmesterskab i triple 16-05-2019
Klubmesterskabet i triple 2019 afvikles senere på året.

Tilmeldingslister sættes op i klubhuset - dato oplyses snarest.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doublemesterskab 15-10-2018
2018
Det sidste klubmesterskab i år blev afviklet i en bragende løvfaldssommerdag.
10 par havde tilmeldt sig, og sidst på eftermiddagen kunne de nye doublemestre kåres.
Semifinalen stod mellem Elin/Vivi og Gudrun/Finn og finalen mellem Freddy/Ken og Henny/Hassan.

Nr. 1  Freddy/Ken

Nr. 2  Henny/Hassan

Nr. 3  Gudrun/Finn
Nr. 2 Henny og Hassan 15-10-2018
Henny og Hassan måtte gå inden præmieoverrækkelsen, men et fint billede blev der taget af dem inden de gik.
Triplemesterskab 09-10-2018
2018

For første gang i flere år valgte spilleudvalget at gennemføre klubmesterskabet i triple til trods for lidt sløj tilslutning.

Triplemesterskabet blev afviklet i fint solskinsvejr, nogle tætte kampe og med Ole, Nina og Ken som vindere med 3 vundne kampe.

Tillykke til jer.

Singlemesterskab 06-10-2018
2018
8 GPCér mødte søndag 6. maj op i strålende solskin til det første mesterskab i 2018.
​Forventningerne var høje, og alle havde en mulighed for at blive singlemester.
​Alle spillede tre kampe, hvorefter fårene var skilt fra bukkene.

​Semifinalen skulle spilles mellem Vivi og Klavs, men de to blev enige om at dele vinen i stedet for at spille. Finalen stod mellem Ole og Freddy.
​Det blev en meget tæt kamp, men Ole var iskold (trods varmen) og vandt 13-12.

PS Bemærk Freddy i baggrunden
wink
2017
​Klubmesterskabet i double bød på fin petanque og godt vejr på en dejlig søndag i 2017 (kun ca. 10 min. regn).
Dagen startede med lidt godt til morgenkaffen, hvorefter de ni hold gik i gang med at dyste.
Der blev spillet i to grupper med fire/fem par i hver gruppe.
Semifinalen bestod af Søren og Klavs dubleant Bente (vist ikke helt efter bogen), mod en meget velspillende Elin og Thomas T. Her blev resultatet, at Søren og Bente vandt.
​Finalen bestod af Nina og Ole mod Vivi og Tove. Nedenfor ses resultatet (13-7).
Tillykke til de nye klubmestre og tak til alle der stillede op på en fin septembersøndag.

Nr. 1  Nina og Ole
Nr. 2  Vivi og Tove
​Nr. 3  Søren og Bente

Nr. 1  Ken
Nr. 2  Jette
Nr. 3  Remé

STOT tillykke til alleheart

25. juni 2017 blev første klubmesterskab i 2017 afholdt i GPC - denne gang i single.

​18 friske spillere mødte op til morgenhygge kl 9.30, hvorefter spillet kunne fløjtes i gang af Vivi kl. 10.00, der igen i år faciliterede løjerne med stor autoritet.

​Efter de første tre kampe (ud af fem) begyndte der at vise sig et mønster, og flere af favoritterne måtte se sig slået.

Thomas, Remé, Jette og Ken spillede sig til hhv. semi/finalen. Vinderen af finalen blev Ken over Jette. Remé blve en flot nr. tre.