Klubmestre
Doublemesterskab 15-10-2018
2018
Det sidste klubmesterskab i år blev afviklet i en bragende løvfaldssommerdag.
10 par havde tilmeldt sig, og sidst på eftermiddagen kunne de nye doublemestre kåres.
Semifinalen stod mellem Elin/Vivi og Gudrun/Finn og finalen mellem Freddy/Ken og Henny/Hassan.

Nr. 1  Freddy/Ken

Nr. 2  Henny/Hassan

Nr. 3  Gudrun/Finn
Nr. 2 Henny og Hassan 15-10-2018
Henny og Hassan måtte gå inden præmieoverrækkelsen, men et fint billede blev der taget af dem inden de gik.
Triplemesterskab 09-10-2018
2018

For første gang i flere år valgte spilleudvalget at gennemføre klubmesterskabet i triple til trods for lidt sløj tilslutning.

Triplemesterskabet blev afviklet i fint solskinsvejr, nogle tætte kampe og med Ole, Nina og Ken som vindere med 3 vundne kampe.

Tillykke til jer.

Singlemesterskab 06-10-2018
2018
8 GPCér mødte søndag 6. maj op i strålende solskin til det første mesterskab i 2018.
​Forventningerne var høje, og alle havde en mulighed for at blive singlemester.
​Alle spillede tre kampe, hvorefter fårene var skilt fra bukkene.

​Semifinalen skulle spilles mellem Vivi og Klavs, men de to blev enige om at dele vinen i stedet for at spille. Finalen stod mellem Ole og Freddy.
​Det blev en meget tæt kamp, men Ole var iskold (trods varmen) og vandt 13-12.

PS Bemærk Freddy i baggrunden
wink
2017
​Klubmesterskabet i double bød på fin petanque og godt vejr på en dejlig søndag i 2017 (kun ca. 10 min. regn).
Dagen startede med lidt godt til morgenkaffen, hvorefter de ni hold gik i gang med at dyste.
Der blev spillet i to grupper med fire/fem par i hver gruppe.
Semifinalen bestod af Søren og Klavs dubleant Bente (vist ikke helt efter bogen), mod en meget velspillende Elin og Thomas T. Her blev resultatet, at Søren og Bente vandt.
​Finalen bestod af Nina og Ole mod Vivi og Tove. Nedenfor ses resultatet (13-7).
Tillykke til de nye klubmestre og tak til alle der stillede op på en fin septembersøndag.

Nr. 1  Nina og Ole
Nr. 2  Vivi og Tove
​Nr. 3  Søren og Bente

Nr. 1  Ken
Nr. 2  Jette
Nr. 3  Remé

STOT tillykke til alleheart

25. juni 2017 blev første klubmesterskab i 2017 afholdt i GPC - denne gang i single.

​18 friske spillere mødte op til morgenhygge kl 9.30, hvorefter spillet kunne fløjtes i gang af Vivi kl. 10.00, der igen i år faciliterede løjerne med stor autoritet.

​Efter de første tre kampe (ud af fem) begyndte der at vise sig et mønster, og flere af favoritterne måtte se sig slået.

Thomas, Remé, Jette og Ken spillede sig til hhv. semi/finalen. Vinderen af finalen blev Ken over Jette. Remé blve en flot nr. tre.