gentoftepetanqueclub@gmail.com
VinterHatten
VinterHatten marts 2019 03-03-2019
Den 5. og sidste VinterHat i denne sæson blev en fin dag med mange vindere af to kampe. Der blev som sædvanlig kastet til "Gris" for at finde den endelige etter og toer, hvor spilleudvalget tog godt for sig af præmierne.

Nina blev nr. 1 og Vivi nr. 2.

Lodtrækningsprimierne blev vundet af Kirsten og Hans H.

TILLYKKE TIL JER ALLE.

Næste interne turnering er HøjHat - søndag 31. marts kl. 10.00 - hvor Danmark er overgået til sommertid.
VinterHatten februar 2019 06-02-2019
.

17 medlemmer mødte op til VinterHatten og 5 måtte spille om tættest på grisen - Nina var bedst med Hans H. 2. pladsen.

Tillykke til de to vindere i VinterHatte februar 2019.

VinterHatten december og januar 2019 06-02-2019
.

VinterHatten hvor ikke mindre end 26 spillede med.
Kun 6 spillere gik videre til den afgørende finale hvor det med en kugle gjaldt om at komme tættest på grisen
Kirsten løb med 1. Pladsen og Elin med 2. Pladsen
Trøstoræmierne der blev trukket blandt de øvrige spillere løb Else og Ole G med
Herefter gik den hyggelige nytårskur i gang

December måneds vindere blev Inger og Ole, som ikke stillede op til fotografering :-)

VinterHatten november 2019 06-02-2019
.
Flot tilslutning til GPC´s nye tiltag hvor der spilles en lille turnering den første søndag i hver måned indtil Høj Hat starter igen 31. marts 2019.

Turnerningen er døbt VinterHatten - der spilles t0 kampe og til 13.
Hvis der er flere der har vundet to kampe, kastes der èn kugle til Gris - den der ligger nærmest Grisen bliver herefter kåret som VinterHattens vinder, og bliver beriget med to gode flasker vin og nr. to med èn flaske.

Som noget nyt er der også to lodtræknings-
præmier, så alle har en god chance for at få "noget med hjem" til trods for, at spillet måske ikke var til to flasker lige den søndag:-)

På fotoet ses de to bedste spillere søndag 4. november.